22 Following
margaretfrost9

Deep Blue Telecom

One of the UK’s leading providers of telecommunication services.

Deep Blue Group: Beskytte bedriften mot telefon med svindel

Source

 

Deep Blue Business Group, Deep Blue Group of Companies Telecom Specialists, Beskytte bedriften mot telefon med svindel

 

Tenk på telefonen hacking og du tror på på pågående undersøkelser i noen av landets største aviser, hva du kan ikke tenke på er kriminelle banalisere i telefonsystemer bedrifter ulovlig generere inntekter, men denne typen hacking er faktisk den største kilden til svindel i Storbritannia og koster UK bedrifter over £1 milliard i året.

 

Når access har fått til et selskaps telefonnett, kan dette brukes til ulovlig rute anrop, enten internasjonale numre eller selv å generere inntekter fra betalingstjenestenumre, alt på bekostning av banalisere selskapet.

 

Vanligvis etter at selskapene har lukket (ofte på helger og helligdager for å unngå oppdagelsen) har hackere fått tilgang til nettverket og kalt premium rate (09) og spesielle rate (0871) tall som de tjene penger. I noen tilfeller brukes disse inntektene til å finansiere organisert kriminalitet og terroristaktiviteter.

 

En sak i Amerika som gjorde det til retten avdekket en internasjonal kriminalitet gjengen som hadde tilgang til over 2500 PBXS og hadde ulovlig rutes samtaler til en verdi av $55million dollar. Et tilfelle av notatet, og sannsynligvis det mest høyprofilerte UK offeret hittil var New Scotland Yard.

 

De gjennomsnittlige samtalekostnader møtt av et selskap rammet av denne typen hacking var rundt £10,000 i 2011, men dette har økt med mange tilfeller nå koster bedrifter £20.000 i en enkelt helg. Noen selskaper har selv blitt truffet med regninger for over £ 80 000. I alle tilfeller er det ansvaret til berørte virksomheten å betale disse kostnadene og til deretter prøve og gjenvinne dem gjennom forsikring eller juridisk sak.

 

Som du kan se på tallene ovenfor, er telefon hacking en alvorlig forbrytelse derfor Deep Blue har nå lansert svindel skjerm. Svindel Monitor beskytter din bedrift ved å overvåke samtalen mønstre for mistenkelig aktivitet og sender varsler til handling hvis noe mistenkelig er funnet.

 

Hvordan fungerer svindel skjermen? Våre systemer analyserer automatisk samtale poster hver dag leter alle avvik og om svindel er mistanke vi vil kontakte deg umiddelbart og ordne utgående samtaleblokkering for å stoppe eventuelle ytterligere kostnader blir generert. Hvis vi ikke kontakte deg vil vi stoppe tjenesten inntil vi kan bekrefte at linjen er igjen sikkert.

 

Hva kan gjøres? I alle tilfeller anbefaler vi berørte parter å varsle politiet så snart banalisere er brakt til deres oppmerksomhet. Kalt tallene bør også rapporteres til Ofcom og Phonepay Plus.

Som datamaskinen hacking, det er tiltak for å redusere risikoen for å bli truffet, men så fort disse tiltakene lukker en dør, hackere finne måter å åpne en annen.

En av de vanlige måtene tilgangen er oppnådd er gjennom tjenester som talepost som lar deg ringe i et nettverk eksternt, men enkle trinn som kan tas for å redusere risikoen for at dette skjer. Sikre alle måter å få tilgang til nettverket er passordbeskyttet (akkurat som du ville sette et passord på trådløse Internett nettverket), endre hovedpassordet ofte ikke dele passord, gjør passord idet lang og komplisert som mulig (mange banalisere har sofistikerte metoder som kan knekke passord 16 sifre lang) og holde alle adgangskoder sikre (noen ofre hadde anrop fra personer som hevder å være fra telefonselskaper ber om koder arbeid på nettverket eller oppdatere deres sikkerhet).

 

Det er også verdt å vurdere hva slags telefonsamtalene; trenger bedriften å ringe overtidsbetaling eller internasjonale numre? Hvis ikke, vurdere samtaleblokkering har slik hvis nettverket ble kompromittert, vil det være vanskeligere for omfattende samtalekostnader utbygd.